Tankotanssi Jatko Lapset -lyhytkurssi (3.5.-31.5.)

Tankotanssi Jatko Lapset
5 kertaa (3.5.-31.5.2023)

Keskiviikkoisin klo 19.00-19.55

Tankotanssin lyhytkurssi, jolla jatketaan siitä mihin kevätkaudella jäätiin. Ryhmä soveltuu jo pidempään lajia harrastaneille lapsille.

Osallistujan nimi

Osallistujan ikä

Muuta huomioitavaa

Kuvauslupa? Liikuntaparkilla on oikeus käyttää kuvia omassa markkinoinnissaan.

65,00 € / kpl sis. alv 10,00 %
  Kpl

Tankotanssin lyhytkurssi, jolla jatketaan siitä mihin kevätkaudella jäätiin. Ryhmä soveltuu jo pidempään lajia harrastaneille lapsille.

Tunneilla harjoitellaan tankoakrobatian haastavampia taitoja edistyneelle ryhmälle sopivin harjoittein. Tunnit koostuvat erilaisista tempuista ja tekniikkaharjoituksista ja isona osana harjoittelua on kehonhallinta ja liikkuvuusharjoitukset. Tunneilla harjoitellaan iloisessa ja kannustavassa ilmapirissä yhdessä oppien ja toisia kannustaen.

Ohjaajana tankotaiteilija ja -valmentaja Henriikka Roo

Varusteeksi tunnille lyhyet shortsit ja T-paita sekä pitkälahkeiset joustavat jousut lämmittelyn ja loppuvenyttelyiden ajaksi. Pidä mukana myös juomapulloa ja pientä hikipyyhettä.

*Kausimaksua ei palauteta tai hyvitetä, mikäli kauden keskeyttää tai mikäli joudumme vallitsevan tilanteen vuoksi keskeyttämään kurssin. Pyrimme siinä tapauksessa kuitenkin järjestämään mahdollisuuksien mukaan korvaavaa toimintaa tai jatketaan kautta pidempään.