Pilates -jatkoryhmä (SU 1.9.-29.9.2024)

Pilates -jatkoryhmä
Sunnuntaisin klo 17.00-18.00

5 kertaa (1.9.-29.9.2024)

Pilateksen jatkoryhmä on tarkoitettu harrastajille, joilla on jo pilateksen periaatteet hallussa tai aiempaa kokemusta pilateksen harrastamisesta. Aloittelijoille suosittelemme pilateksen lukujärjestystuntia.

Pilateksen pienryhmässä keskitytään pilateksen saloihin yksilöllisesti oman kehon sekä pienvälineiden avulla. Pienryhmässä ohjaajalla on aikaa opastaa oppilaita myös yksilöllisesti ja manuaalisesti ohjaten. 

Ohjaajana pitkän mattokoulutuksen käynyt pilatesohjaaja Susanna Mäenpää.

Etunimi

Sukunimi

Muuta huomioitavaa

Kuvauslupa? Liikuntaparkilla on oikeus käyttää kuvia omassa markkinoinnissaan.

85,00 € / kpl sis. alv 10,00 %
  Kpl

Olet sitten himotreenaaja, arkiliikkuja tai sohvaperuna niin säännöllisellä pilatesharjoittelulla tulet viemään kehosi ja liikkumisesi uudelle tasolle. Saat tekemiseen enemmän voimaa, kestävyyttä ja tasapainoa. Pilatesharjoittelulla pyritään kehon taloudelliseen käyttöön ja pian voitkin huomata, että suoriudut askareistasi pienemmällä vaivalla. Pilates auttaa valjastamaan koko kehon potentiaalin käyttöön ja siksi se on myös monen huippu-urheilijan harjoitteissa tukilajina. 

  • Harjoitukset pidetään A-rakennuksen Studiossa (sisäänkäynti: ovi A2)
  • Tarvittavat varusteet: juomapullo, joustavat sisäliikuntavaatteet

*Kausimaksua ei palauteta tai hyvitetä, mikäli kauden keskeyttää tai mikäli joudumme syystä tai toisesta keskeyttämään kurssin. Pyrimme siinä tapauksessa kuitenkin järjestämään mahdollisuuksien mukaan korvaavaa toimintaa tai jatkamaan kautta eteenpäin.