Kuntosalikortti (Lasku kuukausittain)

Kausikortti kuukausittaislaskulla (kuntosali) IRTISANOMISAIKA 1KK

Sisältää rajattoman kuntosalin käytön sekä rakennuksen muiden tilojen (studion,  ja spinningsalin) käyttöoikeuden omatoimiseen liikkumiseen.

Kuntosalikortti jatkuu automaattisesti aina kuukauden kerrallaan, mikäli korttia ei irtisanota.  HUOM! Irtisanomisaika on 1 kk ennen seuraavan laskun eräpäivää..

Irtisanominen tapahtuu kirjallisesti sähköpostilla info@liikuntaparkki.fi. Irtisanomisaika on yksi (1) kokonainen jäsenyyskuukausi. Esimerkiksi jos sopimus on solmittu 15päivä, ja irtisanominen tapahtuu 30 päivä, viimeinen jäsenyyskuukausi alkaa irtisanomista seuraavasta 15 päivästä ja päättyy tästä kuukauden kuluttua. Jäsenyyskuukausi määrittyy aina asiakkaan kanssa solmitun jäsenyyssopimuksen päivämäärän mukaisesti. 

46,00 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Kausikortti (Lasku kuukausittain, kuntosali)

  • Kuntosalin, spinningsalin ja studion vapaa käyttöoikeus ohjatun toiminnan/tuntien ulkopuolella
  • Omatoimiseen harjoitteluun EI sisälly 5B-rakennuksessa olevien tilojen käyttö.
  • Kausikortteihin sis. kulkutunniste (voimassa joka päivä klo 5 -23)
  • Kortin voi jäädyttää/siirtää vain lääkärintodistuksella, mikäli lääkäri on määrännyt liikuntakiellon vähintään 2 viikon mittaiseksi.
  • Kausikortti jatkuu toistaiseksi voimassa olevana kuukausi kerrallaan, mikäli korttia ei irtisanota. Irtisanomisaika on 1 kk ennen seuraavan laskun erääntymistä.

 

JATKUVAN SOPIMUKSEN KUUKAUSITTAISET MAKSUT:

  • Ensimmäinen kuukausi maksetaan verkkokaupassa verkko-ostoksena, paikan päällä pankki- /luottokortilla, liikuntaedulla tai käteisellä. Seuraavien kuukausien laskut tulevat automaattisesti paperilaskuna rekisteröitymisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli laskua ei makseta eräpäivänä, laskusta lähtee muistutuslasku ja toiseen muistutuslaskuun lisätään muistutuskulu 5€. Mikäli lasku jätetään maksamatta, sulkeutuu kulkutunniste, mutta maksuvelvollisuus säilyy irtisanomissääntöjen mukaisesti.

​HINNANMUUTOKSET:

 

  • Hinnanmuutoksista ilmoitetaan viimeistään 60 päivää ennen kuin hinnanmuutokset astuvat voimaan, Liikuntaparkki Oy voi korottaa tai laskea kuukausittaisen maksun hintaa. Liikuntaparkki Oy ilmoittaa muutoksista sähköpostitse niille asiakkaille joilla kuukausittaisella laskutuksella oleva asiakkuus on voimassa. Ennalta maksetun kausikortin hintaan ei voida jälkikäteen tehdä muutoksia. Liikuntaparkki Oy on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle arvonlisäveromuutoksen tai mahdollisten muiden viranomaistoimien hinnoissa aiheuttamista muutoksista vähintään kuukautta ennen tällaisten muutosten siirtämistä asiakkaan maksettaviin hintoihin. Arvonlisäveroon kohdistuvat mahdolliset muutokset astuvat voimaan kuukausimaksullisiin sopimuksiin välittömästi veron muuttumispäivänä.