Ryhmäliikunta + kuntosali (lasku kuukausittain)

Kausikortti on voimassa toistaiseksi (ryhmäliikunta + kuntosali) IRTISANOMISAIKA 1kk

Tämä kortti on sinulle, joka haluat liikkua säännöllisesti ja haluat pitää jumppavarausoikeutesi aktiivisena jatkuvasti.

Sisältää lukujärjestyksen mukaisten ohjattujen tuntien osallistumisen (ilmoittautuminen pakollinen) , sekä rajattoman kuntosalin käytön sekä rakennuksen muiden tilojen (studion, ja spinningsalin) käyttöoikeuden omatoimiseen liikkumiseen.

Kausikortti jatkuu automaattisesti aina kuukauden kerrallaan, mikäli korttia ei irtisanota. Irtisanomisaika on 1 kk.

75,00 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Toistaiseksi voimassa oleva kausikortti ryhmäliikunta + kuntosali

 • Lukujärjestyksen mukainen ohjattu ryhmäliikunta 
 • Kuntosalin ja studion vapaa käyttöoikeus ohjatun toiminnan/tuntien ulkopuolella
 • Omatoimiseen harjoitteluun EI sisälly 5B-rakennuksen crosstraining -salin käyttö.
 • Kausikortteihin sis. kulkutunniste (voimassa joka päivä klo 5 -23)
 • Kortin voi jäädyttää/siirtää vain lääkärintodistuksella, mikäli lääkäri on määrännyt liikuntakiellon vähintään 2 viikon mittaiseksi.
 • Kausikortti jatkuu toistaiseksi voimassa olevana kuukausi kerrallaan, mikäli korttia ei irtisanota. Irtisanomisaika on 1kk.
 • Irtisanominen tapahtuu kirjallisesti sähköpostilla info@liikuntaparkki.fi. Irtisanomisaika on yksi (1) kokonainen jäsenyyskuukausi. Esimerkiksi jos sopimus on solmittu 15päivä, ja irtisanominen tapahtuu 30 päivä, viimeinen jäsenyyskuukausi alkaa irtisanomista seuraavasta 15 päivästä ja päättyy tästä kuukauden kuluttua. Jäsenyyskuukausi määrittyy aina asiakkaan kanssa solmitun jäsenyyssopimuksen päivämäärän mukaisesti. 

- Kuntosali ja Studio sijaitsee rakennuksessa 5A ja käynti tapahtuu A2 -ovesta.

- Ryhmäliikuntatilat sijaitsevat rakennuksessa 5B ja käynti tapahtuu B1 -ovesta.

- Spinningsali sijaitsee rakennuksessa 5A ja käynti tapahtuu A1 -ovesta.

- Jätäthän ulkokengät niille varattuun paikkaan aulassamme.

- Pukuhuoneissa on numerokoodilla tai tägillä lukittavat lokerot. 

 

 • Ryhmäliikunnan kuukausikortti on voimassa toistaiseksi.
 • Oston yhteydessä sinulle muodostuu kulkuoikeus, jolla saat jatkuvan osallistumisoikeuden kaikille ryhmäliikuntatunneille ja kuntosalille.
 • Sisäänpääsy ovista tapahtuu mobiilisovelluksen tai vaihtoehtoisesti asiakaspalvelustamme lunastettavan kulkutägin avulla.
 • Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen tapahtuu varauskalenterin kautta mobiilisovelluksella tai selaimella.

 

TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAN KORTIN KUUKAUSITTAISET MAKSUT:
Ensimmäinen kuukausi maksetaan verkkokaupassa verkko-ostoksena, paikan päällä pankki- /luottokortilla, liikuntaedulla tai käteisellä. Seuraavien kuukausien laskut tulevat automaattisesti paperilaskuna rekisteröitymisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. (LASKUN VOI MAKSAA MYÖS KASSALLA) Mikäli laskua ei makseta eräpäivänä laskusta lähtee muistutuslasku ja laskuun lisätään muistutuskulu 5€. Mikäli lasku jätetään maksamatta sulkeutuu kulkutunniste , mutta maksuvelvollisuus säilyy irtisanomis sääntöjen mukaisesti.

Irtisanominen tapahtuu kirjallisesti sähköpostilla info@liikuntaparkki.fi. Irtisanomisaika on yksi (1) kokonainen jäsenyyskuukausi. Esimerkiksi jos sopimus on solmittu 15päivä, ja irtisanominen tapahtuu 30 päivä, viimeinen jäsenyyskuukausi alkaa irtisanomista seuraavasta 15 päivästä ja päättyy tästä kuukauden kuluttua. Jäsenyyskuukausi määrittyy aina asiakkaan kanssa solmitun jäsenyyssopimuksen päivämäärän mukaisesti. 
HINNANMUUTOKSET:
Hinnanmuutoksista ilmoitetaan viimeistään 60 päivää ennen kuin hinnanmuutokset astuvat voimaan, Liikuntaparkki Oy voi korottaa tai laskea kuukausittaisen maksun hintaa. Liikuntaparkki Oy ilmoittaa muutoksista sähköpostitse niille asiakkaille joilla kuukausittaisella laskutuksella oleva asiakkuus on voimassa. Ennalta maksetun kausikortin hintaan ei voida jälkikäteen tehdä muutoksia. Liikuntaparkki Oy on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle arvonlisäveromuutoksen tai mahdollisten muiden viranomaistoimien hinnoissa aiheuttamista muutoksista vähintään kuukautta ennen tällaisten muutosten siirtämistä asiakkaan maksettaviin hintoihin. Arvonlisäveroon kohdistuvat mahdolliset muutokset astuvat voimaan kuukausimaksullisiin sopimuksiin välittömästi veron muuttumispäivänä.