Tietoa meistä

Liikuntaparkki on omien haaveiden ja asiakkaiden toiveiden pohjalta perustettu perheyritys ja matalan kynnyksen liikuntakeskus, joka on toiminut vuodesta 2013 lähtien Lempäälän Marjamäessä.

Kaikkien liikkuvien ihmisten kohtaamispaikka

Liikuntaparkki on omien haaveiden ja asiakkaiden toiveiden pohjalta perustettu perheyritys ja matalan kynnyksen liikuntakeskus, joka on toiminut vuodesta 2013 lähtien Lempäälän Marjamäessä. Meillä on kaiken kaikkiaan 4000m² tilaa liikkua!


Monipuolinen tarjonta erilaisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita

Meiltä löytyy mm. tilava kuntosali, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit sekä laaja tarjonta kausiluonteisia ryhmiä lapsille ja aikuisille.
Mailapeleistä meillä pääset pelaamaan padelia kahdella kentällä sekä sulkapalloa viidellä kentällä. Sulkapallokentät soveltuvat myös pingikseen ja pickleballiin. Iso sali toimii myös salibandykenttänä. Peliharrastajille meiltä löytyy 15 pelitietokoneen esport-sali.

Olemme järjestäneet tiloissamme lukuisia eri tapahtumia aina syntymäpäivistä polttareihin sekä tyky- ja tyhypäiviin. Tilamme ovat hyvin mukautettavissa erilaisiin tilaisuuksiin kuten joukkueiden päättäjäisiin tai yrityksen asiakasjuhliin.

Tiloissamme on huomioitu esteettömyys, joten pääset
liikkumaan vaikkapa pyörätuolilla. Liikuntapalvelut ovat saaneet rinnalleen myös hyvinvointipalvelut laajentuneen yhteistyöverkoston kautta. Tiloissamme toimii kampaaja, hieroja, fysioterapeutti, jalkahoitaja sekä kauneudenhoitaja.

Panostamme monipuoliseen liikuntatarjontaan ja välineistöön, turvallisuuteen, siisteyteen ja iloiseen asiakaspalveluun, jotta saisit meillä mahdollisimman hyvän treenikokemuksen.

Kuuntelemme asiakkaitamme ja pyrimme toteuttamaan
toiveita mahdollisuuksien mukaan, kerro siis rohkeasti,
miten voimme palvella sinua vielä paremmin!


Asiakaspalvelu p. 045 107 8975 / info@liikuntaparkki.fi

Minna Rajamäki p. 0400 923 362

Mikko Rajamäki p. 040 529 3296Kuvia meistä

Täältä voit selata kuvia tiloistamme.

Lue lisääLue lisää sovelluksen käyttömahdollisuuksista alta ja lue läpi myös usein kysytyt kysymykset, niin pääset heti kärryille sovelluksen käytössä!

Liikuntakeskus Parkki - mobiilisovellus on avaimesi meillä asiointiin! App:n avulla hoidat kaiken asioinnin aina oven avaamisesta vuorovarauksiin ja verkkokauppaostoksiin. Lataa sovelluksemme puhelimeesi App storesta tai Google Play -kaupasta.

Lue lisää